lördag 3 maj 2008

Skånebesök=)




Igår kom mamma o Niklas upp =) Inget planerat och jag blev asglad!! Behövde de faktiskt!!
Idag åkte Milli, jag, mamma o Niklas in till Flen och gick en sväng. Loppis och i affärer. Handlade till middagen och gott till kvällen=) Även frukost till i morgon!

satt ute en stund och moppen kom hem från verkstaden=) Vatt inne på service och så. Alltid bra!! Lagade mat. Och det blev potatisgratäng, karré till oss (gris) o han åt korv. Fanns inget kött alls i affärerna ju till honom:( Men han blev inte ledsen för det.

Mamma, jag o flickorna spelade spel och sen la dom sig i vår säng med godis och popcorn och tittade på film=)
Duktiga tjejer man har!!!
Vi vuxna spelade kort=) Hrmm ja de gick ju som de gick :S Nu spelar pojkarna poker. Jag åkte ut. hehe kanske för jag är trött och ska lägga mig nu!! =) Men det förstod inte dom!!




Tiden här har blivit knäpp! Mn kan inte ändra den längre:( vatt så i flera dagar nu. Men nu är det den 4maj och klockan är 02,25




Min underbara store lillebror=)

fredag 2 maj 2008

Jaha. Nu har man fått mat i magen och man blev mätt även denna dagen.

Regnar o regnar:( inge vidare alls. Men men...

Innan idag kom Elin förbi en sväng o rökte. Ronja o Nemo lekte en stund på gården. Sen upp och vek tvätt=( Hatar det!! finns inget värre.

Nu har besöket kommit=) Kollat på "så ska det låta" precis och nu ska broren min, darlingen och jag spela risk!!!

2/5/2008

Somnade 03,25 och upp nu 7,10 :( Alla sover. Tyst som en mus är här. IBLAND kan det vara skönt och få en stund för sig själv på morgonen. Nu kom smygande fisen upp, Tindra=)

Jaha vad händer idag då?? Solen lyser och det ser ut att bli fint väder. Men så är det ofta vid denna tiden, sen när man väl ska hitta på något så är solen borta:(

Ska mysa med min sessa nu!!

Tradition?!

Fick ett sms innan idag:
-vad ska ni göra idag??
-inget speciellt. Ni då??
-Köra 50mil hade vi tänk.

Åhhhh fan vad glad jag blev!! Inget slår min mamma. Hon är bäst!!Min älskade bror med=)

Nu har dom kommit knappt halva vägen=) Maten är klar vid fem-sex tiden så får vi se när dom kommer.

Tindra kompis från Flen är här och dom är ute och leker på gården!! Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska göra:S

Fattar inte....

Nä, det gör jag verkligen inte.
Trött, trött och lite mer trött!!

Man sover inte som man ska på natten. Tar hundra år innna man väl somnar och sen under natten vaknar man hundra gånger. När man legat i sängen och pinat sig tillräckligt länge går man upp. Tröttare än när man la sig. På eftermiddagen sover man en stund på soffan, hjäkper inte. Hela kvällen är man super trött. Lägger sig i sängen. Men då blir man pigg!! Spelar ingen roll om man sitter uppe och plågar sig till mitt i natten, man somnar ändå inte. Ligger där och vrider och vänder sig...
Alla säger att det går över. Bara mycket i huvudet nu med skolan och så...
Det går jag inte på. För så här har det varit i evigheter nu!! Tar jag mina insomningstabletter, som ändå inte hjälper, är jag bara tröttare på dagen:(
Förr när jag tog min tablett så hjälpte den på max 15minuter, men nu kan jag ligga i flera timmar ändå. Därför tar jag inte dom!! Fan inget skoj detta!! Så trött på detta:(

Orkar inget, på dåligt humör och allt bara känns jobbigt!!!
Livet suger!! Ge mig sömn. Kan inte John blund komma en, EN natt är det ända jag ber om!?

torsdag 1 maj 2008

Mästare?!

Idag åkte bejbi o Tindra till Flen med 9,30 bussen. Milli och jag tog de lungt. Pluggade och så...Skulle cyklat till blomsteraffären hade vi planerat men så blev inte fallet:(

Vi tog bussen in till Flen 12,47 och gick till min skola direkt. Hade praktiska övningar idag=) Hade olika stationer. Fick ta blodtryck, blodprov, insulin, sätta badage, kateter m.m
Milli försökte med ta blodprov och lyckades direkt=) Inte många som klarade de första gången. Jag gjorde!!! =) Dom stack för långt eller för lite så de kom inget "blod"

Åkte med Lotta hem och efter ett tag tog vi hundarna och gick o mötte T o Y vid bussen. Hem o lagade mat och sen satte jag mig här. Snackat med min sis!! =)

Flickorna e inne på rummet och bygger en koja som dom ska sova i=) så söta min trollungar!!

Imrogon får vi se vad som händer. Allt e ju typ stängt så....:(
Nu ska jag sätta mig i soffan o ta de lungt iaf!

onsdag 30 april 2008

Skönt väder=)

Idag åkte bejbi och lämnade Tindra på dagis. Och jag hoppade in i duschen och sen gick jag en långrunda med hundarna innan jag satte mig vid datorn.

När Milli kom hem så hade hon en kompis med sig från klassen= )Som bor i grannbyn. Så skoj dom hade!!


Jag har mest pulat här hemma och tagit det lungt idag. Försöker förbereda mig för morgondagen.

Ska ha praktiska övningar i skolan. Fasar för det för jag ser bara en massa sprutor:( Men jag hoppas det kommer gå bra!! Milli är ledig i morgon, studiedag, så hon ska med mig till skolan. Så man får väl bita igen och visa henne att man klarar av det=)


Imorgon är det valborg! Jaha vad händer då?! tipsrunda och majbål en bit bort men om vi ska dit vet jag inte. Jag slutar inte förren 16,00 och innan vi är hemma så är klockan mycket. sen gå hela vägen dit *pust* Tar en stund så vi får se. Går ju buss=)


Akvaret har fått fler växter...eller ja, jag klippte av dom andra för dom var så långa så dom låg dubbelvikta. Inte snyggt och sen vill våra fiskar ha så dom kan gömma sig! Imorgon blir det fler fiskar + en mal!! Hade bara kunnat ha malar=) Tycker dom är så coola!!
Ingen bra bild men=) Man ser inga fiskar heller. Dom gillar inte vara med på foto=)


Mamma: jag har svarat på sina frågor och så i komentarerna=) brukar bli att dom kommer där!!

Youssef o milli e ute o leker och jag ska mysa med lillfisen nu!!

tisdag 29 april 2008

Måndag igen

Idag fick jag sova längre av min darling. Han tog Tindra och lät mig sova= ) Det behövdes!!

Plockade undan lite som var kvar sen igår. Sen kom "vaktmästaren" upp och kollade lite som vi sagt till om. Han stack o köpte de som behövdes och sen kom han tillbaka igen och fixade allt=)

Under tiden åkte bejbi till Flen och hämtade ett paket till mig. Millis kläder hon ska ha på avslutningen. En tunika och kortbyxor=) Han handlade lite och sen köpte han fiskar=) Fast ingen mal:( Den ska vi köpa på onsdag för då fick dom in en annan sort som inte blir så stor. Ska köpa någon fisk till då. Ser lite löjligt ut med tre bara=)

Tindra och jag fixade med maten när han var borta. Köttfärslimpa och potatisgratäng. Var längesen vi åt de så Tindra var sugen. Shit vad hon åt!! Hon tog 5portioner!! Duktig tjej!!

Nu i kväll var vi ute och gick en sväng=) Och....hemligt!!! Finns vissa som snokar här som inte har med det och göra! Bejbi är ute och kör cross. Dom kom med den precis=)

Nu ska jag se på tv lite och ta de lungt!!

måndag 28 april 2008

Söndag igen!!

Gick upp tidigt idag. Ja, jag och flickorna gjorde det. Han sov ända till 12. Känt mig skum hela dagen. Knappt ätit och bara gått i min egen värld. Kan vara bra de med=) Skönt om inget annat!

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Eller jo vi har storstädat och tvättat=) Tycker det är så tråkigt men de är sååå skönt när det är gjort!

Elin och Patric kom förbi på en cigg på gården, men jag var inte på humör så jag stannade inne och städade. Youssef gick ut en snabbis!

Vilade en stund på soffan och då passade youssef på att vara ute med flickorna. Dom åkte ruller=) En kompis var med här. Till middag skulle de blivit soppa, men som tur var så smakade jag på den medan den stod på spisen. Fyfan!!! Köpte en färdig på willys...En tetrapack, 2l, sparrissoppa från kelda. Smakade bara mjöl och kräk!!

Så det var bara till att tänka om snabbt och då blev det hamburgare och pommes. Blev lite irriterad för vi skulle ha våfflor till efterrätt och jag var så sugen på det!! Men efter denna middagen orkade vi inte det. Få äta soppa en annan dag ist. Hundarna gillade den iaf!! Har 2liter till i kylen som dom kan få:(

Imorgon måste jag plugga och sortera inne i lilla klädkammaren. hrmm har många här ju=) Men den i hallen. Har kastat in ala våra sommar/vårskor där som måste fram. Tror inte där är några som passar milli så vi måste ordna det med en dag. Ska se efter först!!

Imorgon ska bejbi in och köpa mina fiskar:D Sitter och tittar på akvariumet hela tiden. Inte så roligt när där bara är växter och sten!!

Nä, nu ska jag mysa med min gubbe. Se en film kanske. Kan ändå aldrig sova:S

söndag 27 april 2008

Grillat

Idag stack bejbi till Flen o handlade lite=) Han tog Gniztra med sig. Jag gjorde vid mig och kallade in tjejerna som var ute och åkte ruller.

Tog Nemo i ena handen och grillkolen i andra och så gick vi=) P o E mötte oss på vägen med Ronja. Deras hund dom köpte idag=)


Hundarna lekte och sprang i trädgården. Hade så skönt!! Bejbi kom strax efter=) Tog en cigg och satte killarna igång grillen. Vi tjejer hade flintastek och potatissallad, och bejbi hade korv. Kaffe efter de och efter någon timme gick vi hem.


Nu har vi kollat på "glasklart" på tv och sen spelade jag lite på datorn. Flickorna la sig för en stund sen. Fick vara uppe länge idag=) Var ett tag sen.


Imorgon blir de städa, tvätta och gå en sväng! Hoppas de e nice väder imorgon. Va lite kallare idag. Inget linne, bara t-shirt o kortbyxor. Nä nu ska jag vara social med min darling!!



Speciellt till min Mamma: Jo örat sprack ju för någon dag sen. Har inte så ont nu, men känner att där e mer vätska som måste ut:( Har "lock" för de. Blev ingen sallad till:( Ingen orkade göra de så... Åhhh snoge. så skönt!!

Ett akvarium tog Mona. Med Malte i. den stora malen *sakna* och Hans pappa tog ett. Hade inte mage att spola ner fiskarna så det fick bli så. Har bara ett litet nu!! Får börja där ju. Ingen får mina kramar=)

Och endast för dig kommer en bild på mamman i huset=) Din begäran, min lag!!
Lite mörk med....