onsdag 26 mars 2008

Kalaset

I Måndags var mamma o ja i alla byns affärer och letade efter en sak till kalaset, men det var slut överallt=(
Ann-marie och Rolle kom hit vid 14.30 och hämtade mig o youssef. Åkte upp till lokalen och fixade lite. Sen kom mamma,Bengt, Niklas och flickorna.

Kalaset blev bra. Inte så lätt o ha koll på 40personer=) haha men de gick!!
Flickorna fick massa fina saker och dom var nöjda!!
Dom somnade direkt när dom kom hem och ja o bejbi kollade på Wallander.

Igår kom Carro och Palle och hämtade flickorna vid elva och då åkte dom till Vellinge och badade. Milli tappade sin tand i vattnet=) Hon är sååå glad. Tandfeén kom med 20kr till henne.

När dom var borta slappade jag o bejbi bara. Kollade på Beck och sen på en till film. Med mitt minne så kommer jag inte ihåg vad den heter.
Tindra stack till Ebba på kvällen och vi andra gick till Fredde och Snutte. Spelade Mario och snackade. Bejbi o Snutte gick ut en sväng och Milli, Fredde och jag spelade kort, skitgubbe. Milli vann hela tiden=)

Vi sov hos mona och nu e vi hos mamma. Ska bara duscha och sen ska vi träffa Ann-marie.

söndag 23 mars 2008

PARTY PARTY

I fredags kväll kom Morgan o hämtade mig. Snöade som fan ju så jag pallade inte gå dit. Där var någon och hälsade på uppe. Tog en öl och en grogg. Satt o snackade och hadde trevligt!!
Sov hos Mona med min darling!

På morgonen när jag vaknade körde vi och hämtade Tindra hos Ebba och åt frukost. Sen hoppade hon i badet så gjorde mamma o jag lite påskmat!
Körde och handlade lite till kalaset och till maten, Färgade håret och sen åt vi. Broren min kom hit och hälsade på. Ja, hälsa var det jag hann med. Hoppade in i duschen och kastade på mig några kläder. Sprang ner o lämnade flickorna hos farfar och sprang till tåget. Allt tog 30min. Jag e snabb jag=)

Väl i Malmö hämtade Linda och Camilla mig. Åkte hem till C och jag kollade på lägenheten=) Fin!! Letade kläder i Camillas garderob. Efter att ha prövat några så valde jag (hrmm dom) en svart tröja/tunika. Camilla var den som stod i garderoben längst=) Sen var det skodax...hittade ett par assköna direkt!!

Det blev lite grogg, tequila och lite annat smått och gott!! Vid elva tog vi taxi till Swing in. Rätt mycket folk! Men ändå inte för mycket. Blandade människor. Dansade i stort sett från det att vi kom till vi gick. Tog några vändor i baren och sen bar det av till dansgolvet igen!!
Tack systra min för kvällen=) Så skoj!!

Tog taxi hem vid fyra. Gick och la oss nästan direkt. Vaknade av att någon ringde och ringde. Sen kollade vi lite på lets dance och åt frukost. Gick och mötte flickorna o youssef vid värnhem och sen gick han till stan. Vi gick mot ikea. Mamma o Dennis kom o tog upp oss på vägen. Handlade lite och sen åkte vi hem igen.
Nu sitter jag här och bakom mig sussar flickorna skönt!!

Man får dåligt samvete för att dom varit borta några nätter nu. Men samtidigt så är det inte ofta dom träffar sina vänner här nere så vill dom sova där så fine for me!! Igår var det jag som lämnade bort dom för att ha skoj. När var det sist?! Hrmmm