fredag 13 juni 2008

Snart åker han

Nu är det inte många dagar till han åker. Vilket är både bra och dåligt. Det dåliga är att jag hatar att vara utan honom!! Fast systra min kommer ju upp och håller mig sällskap=) Flickornas farmor med!!
Det som är bra med att han åker är att då är det inte lång tid tills vi åker=)

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Är så yr och slö. Blir det varje gång jag har tant röd på besök:( Kanske för det kommer så mycket?!
Plockat lite här hemma, lekt med flickorna, pratat med min storebror på msn, gjort klart koftan. Nja nästan. ska bara sy ihop den. Men jag väntar på att flickorna ska komma hem så jag kan pröva den innan.

Youssef är hos Patric med Nemo och leker. Gick för en liten stund sen. Jag ska snart ringa hem flickorna. Klockan börjar blir mycket. Dom ska duscha och sen i säng.

Imorgon är det förmodligen grillning som gäller med Patric och Elin. Efter det får vi se om vi åker in till Flen. Är ju "Fest i Flen" denna helgen=) Mini Malmöfestivalen. MINI!! Men vi ska väl in och se på Etype och så....

Varför är det så svårt och öppna ögonen och inse hur allt är? Varför är det så svårt att ta in allt? Fast man redan vet. carolin, öppna ögonen och lyd ditt hjärta!!

torsdag 12 juni 2008

Horoskop KRÄFTAN

Kärleksprofil:Kräftan är ganska blyg och osäker när det gäller att flirta. Det tar lång tid för dig att våga visa känslor, först måste du försäkra dig om att personen verkligen vill vara med dig. Din osäkerhet leder till att du kan bli rejält svartsjuk. Försök slappna av och lite på att du är bra som du är.

Bästa sidor:Kräftan är en typisk känslomänniska som har en inbyggd instinkt att ta hand om andra människor, lite som en mamma. Du är väldigt vänlig och mjuk som person och värnar om familjelivet och de dina. Se upp så att du inte glömmer bort dig själv.

Sämsta sidor:Om något ruckar din tillvaro och hotar det som är ditt kan du bli skogstokig. Du kan bli väl familjebunden och nästan missunnsam mot de som inte står dig nära. Du är ganska osäker som person och har ett stort behov av smicker. Se upp så att du inte blir martyr och ställer upp för andra bara för att få höra att du är snäll.

Vänskap:Eftersom du är född i vattentecknet är du känslig för hur andra mår och du läser av dina vänners problem utan problem. Du är duktig på att lyssna och innerst inne är du en stark tjej, därför är du gängets kurator som löser alla problem. Eftersom du också är populär och generös behöver du aldrig oroa dig för att sakna vänner.

Studier/Karriär:Din förmåga att ta hand om andra människor gör att du lämpar dig bra som till exempel psykolog, kurator, eller veterinär. Men samtidigt har du ett rikt fantasiliv och är kreativt lagd vilket gör att yrken som konstnär, författare eller fotograf också passar dig.

onsdag 11 juni 2008

Längtan är STOR

Ja, nu är det snart dax för semester:-)
Om mindre än 2 veckor bär det av på semester!! Åhh vad vi längtar!! Flickorna längtar minst lika mycket som mig och darling. Vi två vet ju vad vi längtar till :-D Flickornas första gång där nere, men dom hör ju hur vi pratar om Marocko och hur vi längtar så det är klart!

Saknar släkten där nere till max! Kunde ju inte följa med förra året:-( Och visst kan folk tänka
- hallå du har bara träffat dom två gånger!!
Jo det är sant MEN dom är underbara och bor man tillsammans så många under samma tak i 1månad så lär man känna dom på ett annat sätt!!


Visst är inte allt där nere toppen. Man känner sig låg vissa dagar. Där är så mycket folk så det är svårt att få den stunden för sig själv som man är van vid. Går man undan så kommer det alltid någon som vill bry sig. Det är deras kultur. Snällt men inte så lätt när man inte själv lever så många tillsammans. Här hemma kan jag gå undan med min bok om jag känner för det.
Sen har jag ju alltid saknat flickorna, Men inte i år:-D

Älskar att bara sitta där och ta in deras språk!!
Åhh banandricka, melon, glass, bada, umgås och bara njuta!

tisdag 10 juni 2008

Mirandas dag!!

Dagen började med att klockan ringde kl 6,00. Då var det bara till att gå up dirket och hoppa in i duschen. Flickorna fick frukost undertiden. Sen var det bara till att ta ta på sig och sticka till bussen. När vi gick ut så regnade det lite:( Typiskt på Mirandas skolavslutning av alla dagar. Varit fint väder i 1månad nu ju:(

När vi väntade på bussen kom taxin och plockade upp oss=) Vi själva i en taxi på 22platser!
Lämnade Milli på skolan och sen gick vi andra 3 ner till kyrkan. Då kom solen fram och stannade kvar hela dagen. Alla barnen sjöng och var så duktiga=) Efter kyrkan begav vi oss upp till skolan och åt tårta.







Vadå på landet?! Utsikten från Kyrka!!


Klockan blev lite i tio innan vi begav oss till bussen. Tog bussen direkt till Katrineholm där flickorna fick vars ett par nya "foppa tofflor" till resan. Kanon o ha på stranden. Både i vattnet och i havet=)
Sen gick vi på restaurang och firade millis sommarlov. Dom fick välja vad dom vill. Haha dom valde pizza=) Söta våra sessor!! Tittade lite i affärer och jag köpte ett par leggings till. Perfekt till resan med:) Gick en sväng till ÖoB och tittade. Där blev det bara glass. Tror ni inte min kamera klyddade idag=( Inga bra bilder men...

Väl hemma igen gick flickorna till en kompis och bejbi gick till Patric med Gniztra. Det gick bra i början med sen blev det bråk som vanligt! Fast denna gången hann inte P o Y gå imellan så snabbt så det blev en del sår:( Han ringde mig och berättade att hon hade ett som var 1cm djupt under hakan. Frågade om han skulle åka in och sy det. Jag sa kom hem så får jag titta på det och det gjorde han. Nu har vi legat med henne i knät sen klockan 19.00. Ligger hon bara stilla så blöder det inte men rör hon sig så...
Ringt till "sjukvårdsupplysningen" för hundar och som sa att vi skulle avvakta och se om det slutar. Så det får vi väl göra!?

Bakade rabarberpaj nu ikväll som vi fikade på=) Sen deckade Tindra på soffan och Milli satte sig och spelade lite på datorn, ett frågespel. Jätte bra för henne för då måste hon läsa hela tiden=)
Efter en stund la även hon sig på soffan och deckade=) Dom fick vara uppe så länge dom ville idag för det var avslutning!! 23,00 klarade Milli sig till!!

Nu har Gniztra varit ute och kissat men hon är inte pigg precis :S Bara ligger och ligger. Kallar man på henne så lyfter hon öronen men inget mer:( Får se senare!!

söndag 8 juni 2008

Varm varmare varmast

Så glad jag är att vi har takfläckten!! Fy fan annars. Var nere hos grannen precis på ljusparty och man kokade där nere ju. Inte hjälpte det att där var ljus tända heller. Åhh vad jag älskar min sak som snurrar i taket=) Ångrar som fan att vi bara tog en med oss när vi flyttade.

Ska snart börja på middagen. Blir fläskpannkaka. Han får ha kycklingkassler i. Undra om det kan vara gott?! Jo det borde det. salt precis som bacon så....

Tycker vi äter senare och senare nu. Värmen tar ju död på en. Man orkar inte stå i köket och laga mat och än mindre äta den.