torsdag 12 juni 2008

Horoskop KRÄFTAN

Kärleksprofil:Kräftan är ganska blyg och osäker när det gäller att flirta. Det tar lång tid för dig att våga visa känslor, först måste du försäkra dig om att personen verkligen vill vara med dig. Din osäkerhet leder till att du kan bli rejält svartsjuk. Försök slappna av och lite på att du är bra som du är.

Bästa sidor:Kräftan är en typisk känslomänniska som har en inbyggd instinkt att ta hand om andra människor, lite som en mamma. Du är väldigt vänlig och mjuk som person och värnar om familjelivet och de dina. Se upp så att du inte glömmer bort dig själv.

Sämsta sidor:Om något ruckar din tillvaro och hotar det som är ditt kan du bli skogstokig. Du kan bli väl familjebunden och nästan missunnsam mot de som inte står dig nära. Du är ganska osäker som person och har ett stort behov av smicker. Se upp så att du inte blir martyr och ställer upp för andra bara för att få höra att du är snäll.

Vänskap:Eftersom du är född i vattentecknet är du känslig för hur andra mår och du läser av dina vänners problem utan problem. Du är duktig på att lyssna och innerst inne är du en stark tjej, därför är du gängets kurator som löser alla problem. Eftersom du också är populär och generös behöver du aldrig oroa dig för att sakna vänner.

Studier/Karriär:Din förmåga att ta hand om andra människor gör att du lämpar dig bra som till exempel psykolog, kurator, eller veterinär. Men samtidigt har du ett rikt fantasiliv och är kreativt lagd vilket gör att yrken som konstnär, författare eller fotograf också passar dig.

1 kommentar:

Elinmj sa...

Allt stämmer in faktiskt. Dock problem med att flirta har jag inte, men det att visa känslor.. det är klurigare. Man är ju rädd att bli sårad och sviken.

Kramar!