söndag 8 juni 2008

Varm varmare varmast

Så glad jag är att vi har takfläckten!! Fy fan annars. Var nere hos grannen precis på ljusparty och man kokade där nere ju. Inte hjälpte det att där var ljus tända heller. Åhh vad jag älskar min sak som snurrar i taket=) Ångrar som fan att vi bara tog en med oss när vi flyttade.

Ska snart börja på middagen. Blir fläskpannkaka. Han får ha kycklingkassler i. Undra om det kan vara gott?! Jo det borde det. salt precis som bacon så....

Tycker vi äter senare och senare nu. Värmen tar ju död på en. Man orkar inte stå i köket och laga mat och än mindre äta den.

1 kommentar:

yvonne sa...

en underbar helg är avverkad.kom ner till Bings på torsdagen.Fredagen hämtade vi paranteserna,tur att vi gjorde det på fredagen för då fläcktade det.Lördagen körde vi till Skurups marknad.Söndagen slappade vi och det tråkigaste av allt,packade ihopa vagnen och körde hem.Badade lite o solade lika lite har ingen ro att sitta stilla.Jobba i morgon.Hoppas att jag kan sluta tidigt till midsommar så vi kan köra till Ivön på torsdagen.Snart semester så förbaskat skönt.