tisdag 10 juni 2008

Mirandas dag!!

Dagen började med att klockan ringde kl 6,00. Då var det bara till att gå up dirket och hoppa in i duschen. Flickorna fick frukost undertiden. Sen var det bara till att ta ta på sig och sticka till bussen. När vi gick ut så regnade det lite:( Typiskt på Mirandas skolavslutning av alla dagar. Varit fint väder i 1månad nu ju:(

När vi väntade på bussen kom taxin och plockade upp oss=) Vi själva i en taxi på 22platser!
Lämnade Milli på skolan och sen gick vi andra 3 ner till kyrkan. Då kom solen fram och stannade kvar hela dagen. Alla barnen sjöng och var så duktiga=) Efter kyrkan begav vi oss upp till skolan och åt tårta.







Vadå på landet?! Utsikten från Kyrka!!


Klockan blev lite i tio innan vi begav oss till bussen. Tog bussen direkt till Katrineholm där flickorna fick vars ett par nya "foppa tofflor" till resan. Kanon o ha på stranden. Både i vattnet och i havet=)
Sen gick vi på restaurang och firade millis sommarlov. Dom fick välja vad dom vill. Haha dom valde pizza=) Söta våra sessor!! Tittade lite i affärer och jag köpte ett par leggings till. Perfekt till resan med:) Gick en sväng till ÖoB och tittade. Där blev det bara glass. Tror ni inte min kamera klyddade idag=( Inga bra bilder men...

Väl hemma igen gick flickorna till en kompis och bejbi gick till Patric med Gniztra. Det gick bra i början med sen blev det bråk som vanligt! Fast denna gången hann inte P o Y gå imellan så snabbt så det blev en del sår:( Han ringde mig och berättade att hon hade ett som var 1cm djupt under hakan. Frågade om han skulle åka in och sy det. Jag sa kom hem så får jag titta på det och det gjorde han. Nu har vi legat med henne i knät sen klockan 19.00. Ligger hon bara stilla så blöder det inte men rör hon sig så...
Ringt till "sjukvårdsupplysningen" för hundar och som sa att vi skulle avvakta och se om det slutar. Så det får vi väl göra!?

Bakade rabarberpaj nu ikväll som vi fikade på=) Sen deckade Tindra på soffan och Milli satte sig och spelade lite på datorn, ett frågespel. Jätte bra för henne för då måste hon läsa hela tiden=)
Efter en stund la även hon sig på soffan och deckade=) Dom fick vara uppe så länge dom ville idag för det var avslutning!! 23,00 klarade Milli sig till!!

Nu har Gniztra varit ute och kissat men hon är inte pigg precis :S Bara ligger och ligger. Kallar man på henne så lyfter hon öronen men inget mer:( Får se senare!!

1 kommentar:

Anonym sa...

ja skönt med sommarlov, ja tänk att lilla miranda e en stor tös nu.
ja ni får åka in med Gniztra i morgon.