lördag 17 maj 2008

En riktig vän

Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en


Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän

fredag 16 maj 2008

Fredag=)

Skickade iväg Miranda som vanligt och sen la jag och Tindra oss i vår säng och kollade på en av deras nya barbie film.
Youssef tog 9,30 bussen till skolan och lämnade Tindra på dagis.


Hände inte allt för mycket under dagen. plockade lite här och där och telefonen ringde i ett!! Drog ut batterierna ett tag. Var så trött på den. Jag ljuger inte om jag säger att den ringt minst 30gånger.

Ett samtal var iallafall roligt=) Eller två!! Det en var han från huset vi kollat på=) Han frågade om vi fortfarande var sugna. Jag svarade ja, men efter mycke tänkande så vet jag inte.
Visst är det mycket friare med ett hus +. Speciellt när det är på 130kvm + Kostar samma som här+ Och jag vet vem som städar - :( Egen tvättmaskin +Trädgård, fast bara en liten- Inte samma för barnen och hundarna. Mest det som gör att vi tvekar. Inget direkt förråd - Nja vi har helgen på oss att fundera.

Det andra var från företaget som ska komma och lämna våra möbler vi beställt=) På måndag kommer dom!! Jippi!! Mellen 9 och 15. Så man får hålla sig hemma. Haha ovanligt!! Nästa vecka hinner jag knappt gå på toa ändå. Ska kolla igenom allt som har lämnats in för sen på fredag är det sommarlov=)

Emma har varit här och lekt hela dagen. Till middag blev det potatisgratäng och kycklingfilée=) Tindra o Emma hade köttbullar till. Vitlökskänsliga=)

Nu ska jag sätta mig och kolla klart på "så ska det låta"

torsdag 15 maj 2008

Myspys!

Myspys med bejbi i soffan nu=)

Kan inte ändra färg mer:(

onsdag 14 maj 2008

Hej mormor!

Hej mormor!

Nu har jag precis gjort min läxa. Det var läsläxa och skrivläxa. Mamma säger att jag är duktig=)
Ja, det var jätte roligt att vara med mamma. Ja jag kan ta hand om dig när du blir stor. Men du bor lite långt ifrån mig.
Vi var aldrig på majbålet för det var så dåligt väder. Vi hade myskväll här hemma istället.
Idag fick jag ett brev av Filip. Man ska skicka det vidare till sina kompisar och skriva sig själv på listan. Sen ska jag skicka klistermäsrke till den som är överst.
Tror du att jag kommer få många klistermärke sen?

Kram Milli

Här har ni mig och mitt liv!

Här har ni mig och mitt liv...

25 år (snart), 2-barnsmamma, sambo, syster, dotter, moster, kompis, kusin, barnbarn, godislover, chipsälskare, bloggare, körkortslös, drottning, familjelivsspanare/familjelivsberoende, soldyrkare, snöälskare, trött, hembiträde, halvnördig med datorer, härskarinna, käring, kramkär, pussig, sparkdräktsälskare, nästan shopoholic (framförallt när det gäller barnkläder och framförallt när jag har som minst pengar), prinsessa, soffpotatis, TV-tittare, "pillig", pluggande, stirrig, BIATCH, , hönsmamma, klipp- och klistrig, semester älskare, fönstershoppare, kaffekärring, gris....

Ja jag kan hålla på en evighet!!

Mina små sessor, pärlor, älsklingar, snuttar, hjärtan, godingar, pluttar, gummor, töser, tjejer, döttrar... Min kärlek till er är stor, större, STÖRST!

Inge skoj alls

Nä här har inte hänt något skoj alls dom senaste dagarna :(
Igår var Tindra ledig så vi bakade bröd hela dagen. Först havregrynsbröden, 4st. Sen när dom var klara blev det "över natten bröd" Så nu har vi bröd någon dag fram iaf=)

Fast alla här hemma älskar det nyttiga så det tar snabbt slut=) Grannpojkarna var här och lekte i förrigår och miranda berättade om det så dom ville smaka. Dom åt upp ett helt bröd=)

Igår var Milli i skolan på kvällen. Dom skulle visa upp en pjäs dom hade gjort. Men tyvärr kunde inte jag komma:( Men Eva var en ängel och tog med henne.

Idag händer inte allt för mycket. Känns som jag ska bli sjuk. Eller så är jag bara trött. Fryser som en gris :( Och sen kliar det där jag brände mig. Kvittar om jag smörjer mig eller vad :( Är ju inte ens röd längre!? Mest på brösten och ryggen! Kan det vara därför man fryser? Tycker de e så många dagar sen nu.

Nu ska jag mejla min lärare och höra hur jag ska göra med den sista uppgiften!!

måndag 12 maj 2008

tråkigt!

klockan 21:28

Igår pluggade jag i stort sett hela dagen. Blev klar med en uppgift=) Känns så skönt!! Nu har jag bara en uppgift kvar. Ett problem bara. Alla är redan indelade :( Så ja måste ringa min lärare imorgon och fråga hur jag ska göra.

Idag var Tindra på dagis och jag plockade lite här hemma. Kollade igenom min uppgift jag gjorde igår och skickade in den. Vi får se om hon blir nöjd för detta var den svåraste uppgiften av alla :( Och jag missade den genomgången i skolan. Inte för att den gav något om man lyssnar på dom i klassen.

Är så trött idag. Ska snart hoppa i säng och läsa i min bok har jag tänkt. Fast det blir aldrig så. Skulle bakat bröd men youssef kom precis hem från Flen och ska snart se Andra avenyn som han missade. Lite sent och börja sen tycker jag.
Men då har jag något och göra när dom andra är i skolan/dagis!