fredag 14 mars 2008

tvättat

Ja, det är konstigt att dom som alltid klagar på andra är alltid sämre själv.

Kom ner i tvätten innan idag och den såg ut som en bomb!!

Tvätt i maskinen, i torktumlaren och på golvet.




Lite av luddet i torktumlaren!!
En sak är ju possitivt. Det är samma som ska tvätta i morgon igen så vi slipper iaf städa!!

Dag för dag

Igår vaknade vi alla kl 6 och stack iväg kl 7. Milli till skolan, Jag o Tindra till dagis och bejbi till skolan.

Lämnade henne och sen gick jag upp på komvux och hämtade nyckeln till skolan. Gick ner där och satte mig och pluggade. Lagade starkt kaffe så jag vaknade till liv!!

Var en rolig föreläsning igår. Inte bara att hon stod där framme och pratade. Inte alls. Vi fick först jobba 2o2 så jag jobbade med Niclas. Sen skulle vi jobba 4o4.

Hämtade Tindra o åkte hem. Mötte Milli och vi åt plättor. Sen gick dom till en kompis E. efter middagen kom killarna och hämtade tjejerna. Lekte en stund. Tur vi åt tidig middag=)

När sessorna gick och la sig satte jag mig och pluggade. Gjorde klart en uppgift. Eller jag renskrev det jag hade gjort i skolan. Skönt!! Tittade på film med älsklingen på kvällen.

Idag vaknade Tindra och var sååå förkyld. Det är som att öppna en kran:( Så idag fick stanna hemma och vila. Vill inte att hon ska bli sjuk nu ju!! Älskade lilla plommongurkan!!

Jag ska snart sätta mig och göra det sista på uppgiften. Bara söka lite fakta om medulloblastom. Tufft!! Tänk om ens barn får det!? Usch

onsdag 12 mars 2008

Kärlek

Sa ju det=) vi passar!!

Värt och kolla?!?
http://www.testit.se/test/love/index2.php?face

tisdag 11 mars 2008

Underbart!!

Vilken mysdag vi har haft idag=)
Åkte in till Katrineholm och fixade pass tll flickorna. Dom var lite nervösa för vi skulle in till polisen. hehe!! Dom blev fina på bilderna iaf!!

Efter det gick vi i några affärer och sen slutade det på Mc Donalds så klart!! Milli sa att hon var hungrig och ville ha en "vuxen" hamburgare. Visst så hon fick en Big Mac och jag trodde aldrig hon skulle äta upp den, men det gjorde hon och ville ändå ha glass efter...shit!!!
Tindra åt happy meal med chiken=)

Efter maten var vi på stan och dom lekte. Så pinsamma!! Haha, jag ville bara gömma mig!! Dom hade krig med sugrör och servetter i 2timmar. Räligt!!! Sköt servetter på varandra...smack!!

Väl hemma blev det barnprogram och lite fika. Bejbi kommer oxå ner till skåne!! =) Så skönt!!

måndag 10 mars 2008

Död!

Hehe ja det är vad jag känner mig i dag!!
Bejbi, Tindra och jag tog 9.30 bussen in till Flen idag. Första dagen på dagis för Tindra på ett tag. Det hade gått bra. Bara en som hade trampat på hennes fot. AJJJ. Hur länge ska hon ha ont?? Hur länge ska foten vara blå??

Jag gick till skolan och hoppades på att vi skulle göra något skoj. Efter en hel helg med bara döden då...Men nä...visst var det intressant men vi såg bara på film om slutskedet...Mer död alltså=(
Vi fick följa några personer som låg på hospice och sen dog. I klassen är vi en kille och resten tjejer. Efter ett tag i filmen hörde man bara snyftningar=( Alla var helt nere på lunchen.

Åkte hem till Milli och gick en sväng med dogsen. Fixade lite viktiga saker med. ringde ex antal samtal. Sen bar det av till Flen igen och hämta Tindra.

Milli lagade maten idag och det blev pytt i panna=) Hon säger att hon måste öva för hon börjar bli stor!! Hon ät föt go min tjej!!

Imorgon ska vi in till Katrineholm och fixa pass till tjejerna!! Dyrt men bra och ha!! Sen får vi se vad som händer. Ska plugga lite nu!! Puss hej

foto från igårkväll













Youssef är helt inne i en film






































Gniztra




































Nemo




























Några filmer har dom iaf fått ihop=)



























Tindras stil när dom städar rummet=)
















Milli städar med=)






























söndag 9 mars 2008

Äntligen!!

Idag så vaknade Milli o jag kl 8. Satte mig direkt vid datorn och pluggade. Efter en stund kom även Tindra upp. Gjorde frukost till dom två och satte mig här igen.
Fortsatte på uppgiften som jag höll på med igår. Sjukt att man bara hinner ½ uppg om dagen och ändå sitter man här hela jävla dagen!!

När bejbi kom upp gjorde han frukost till mig och flickorna gick ut till alla barnen. Vi plockade undan lite och sen stack han till Flen med Patrik. Handlade lite och träffade Micke.

Jag satt kvar vid datorn och tog bara paus när jag skulle till tvätten. Flickorna och en drös barn kom hit och lekte och sen gick dom ut igen=)
Jag gjorde precis sista saken på uppgiften och skickade den till min lärare. Blir hon inte nöjd nu så dör jag!!! Men skönt o få in 1 iaf!! När man först läste igenom det så såg det inte så svårt ut. tänkte a-e bara...hrmmm men på a var där ca 10frågor med. och sen en fallbeskrivning!!
Inte blir man på bra humör och jobba om döden en hel helg heller.

När bejbi kom hem lagade han mat och gick ner i tvätten. Jag hade då bara 1uppgift kvar och vägrade släppa datorn=)

Nu har jag precis hjälpt flickorna städa på rummet. Vilken bomb där var!! Blir väl så när där vatt 1000barn och lekt.
Nu ska jag hjälpa bejbi med sin läxa. ush!! Orkar snart inte detta mer. Den jävla skolan tar all min vaken tid!!!

Mamma: det är både skolan jag vill fly från och så saknar jag dig ju!
Jag har inte bestämmt mig om vi ska flyga eller vad. Jag och ett barn flyger ner och det andra flyger upp. Lika måste det ju vara!!
Jag har mejlat dom igen ang id och får svar i morgon så då får vi se hur det blir. Kanske tar båda på flyget om det blir flyg. Går snabbare så dom slipper "lida" på ett jäkla tåg!! jag har redan laggt fram allt vi ska ta med ner. Ush...kanske inte kan flyga. övervikt!! hehe