lördag 8 mars 2008

Helg!

Igår åkte vi in till Flen. Bejbi hade några ärende så medan han gjorde dom gick jag o Tindra till min skola. Pratade med min lärare och hämtade några inlämningar som låg där och väntade.

När vi kom hem så gick flickorna till en kompis och vi två+hundar satte oss på gården och pluggade. Jag lånade en bok på biblan till skolan och den läste jag ut. Så bra om man nu får säga så om en sådan bok!? Intressant iaf!!
Satt ute 2timmar och sen började ja må skit. Gick upp o la mig på soffan. Tindra kom hem och youssef o hon gick hem till Patrik. Milli kom hem o hämtade kläder och pyjamas. Skulle sova hos han.

På kvällen skulle tindra o jag se på så ska det låta med hon somnade innan första låten=) Bejbi var hos Patrik!

Idag har jag pluggat den största delen av dagen och flickorna är ute på gården och leker. La undan böckerna precis. Bara snurrar i mitt huvud!! Känner bara tidspressen...fuck! kommer inte hinna bli klar!!

Skalat potatis precis och ska snart sätta på den. pannbiff, löksås och potatis står på menyn idag. Snart ska vi ner till Skåne. Saknar mamma så jag håller på och dö! Vill bara åka ner och glömma skolan ett tag. Fast så blir det inte. Måste ta med det ner och plugga där med som det ser ut nu *suck och stön*

Bejbi och Patrik är ute och går med dogsen. Dom skulle ner till sjön en stund. Han kommer väl snart hem. Alla bara flyr när jag tar fram mina böcker. Dom vet att jag blir så irriterad på böckerna. haha.
Ikväll är det myskväll som gäller, hela familjen samlad.

onsdag 5 mars 2008

Onsdag

Igår åkte Tindra o ja in till Flen och hälsade på Therese och barnen en stund. Viktoria och bebisen kom med dit en sväng=) Youssef var ledig för att han var hos tandläkaren och fixade de sista på tanden!

När youssef kom hem så kom Sami och Patrik hit en sväng. Flickorna var ute och lekte på gården en sväng. Sen på kvällen hade Tindra asont i foten! Hon lyssnar ju inte på mig! Säger att hon inte får gå så mycket men....

Idag har jag varit hemma. Skulle plugga men youssef råkade få med mina böcker=( Dom låg i väskan och det missade han....=( Tindra och jag tittade på film och sen gick hon till en kompis. Milli gick till en annan.

Till middag blev det potatisgratäng och kyckling=) Favomaten här hemma nu. Köpte ett gameboy till tjejerna idag och 6spel!! Kanon o ha på tåget och bussen när man åker långt!!

Imorgon ska vi se om Tindra kan gå på dagis med foten. Annars får hon stanna hemma. Inget viktigt i skolan ändå=)
Nu ska jag springa ner med mobilen till bejbi. Det är patrik i luren. Haj!!

tisdag 4 mars 2008

Bokhyllan!

Bilden är från Ikeas hemsidas men det är den dom fick=) Fick plats med asmycket i den ju!!

måndag 3 mars 2008

glömde!

Det blev tre filmer med igår. Dirty dancing 2 till mig och en disney klassiker till flickorna och en maffia film till bejbi

Måndag!

Igår köpte vi en bokhylla till flickorna. Har velat ha den superlänge!! Från ikea med 25fack i. Stor och bra. Ska bara köpa korgar på ikea med som passar i facken så dom kan ha alla saker där i. Fint blev det på rummet=)

Jag höll på att dö när Millis väckarklocka ringde idag. Har inte fått sova på hela natten. Hundarna har lagt sig på mig och flickorna kom in vid två och sen har dom med hållt på. Fuck!!

skickade iväg henne iaf och la mig igen. Vid tio väckte bejbi mig med frukost på sängen=) Myspys.

Gick upp efter en stund, men mina öggon kunde inte vara vakna så jag la mig på soffan. När jag vaknade sen igen så hade bejbi städat hela lägenheten=) Torkat golv och allt!! Så fint.

Flickorna gick ut en sväng och Milli körde henne i vagnen. Jag gjorde plättor och dom hade picknick ute=) Så mysigt väder hela dagen så...
Till middag blev det kalops och potatis.
Sen blev det läxläsning med Milli. Tindra o jag badade och milli kollar på andra avenyn. Hon älskar det!!

Ska krypa ner till tindra nu en stund och läsa en bok!! Sov gott

söndag 2 mars 2008

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Igår blev det inte som vi hade tänkt oss. Det blev att vi var hemma och sorterade kläder och så. Flickorna växer ju som ogräs så allt som var litet försvann ner i lådor så länge.

Till middag blev det stekt falukorv och makaroner till flickorna och vitkålsstuvning till oss=) Så jäkla gott men det tycker inte sessorna.
Efter middag satt vi i soffan och tog de lungt och Tindra skulle ta dricka i kylen. Hör bara hus hon skriker något om glas och en duns. Tänkte nu har hon skurit ihjäl sig!! Hördes som det!
Men det hade hon inte. När hon öppnade kylskåpsdörren trillade en glasflaska med sötsur sås ut och kom på hennes lilltå!! Den blev snabbt både blå och lila. Stor som en elefant blev den med. Stackare!!

Ringde sjukvårdsuppl och pratade med dom. Hon ska ta det lungt i någon dag och hon får inte ha skor eller vara uppe och springa. Även om den är bruten vilket det ser ut som, så gör dom inget år det när det är lilltån=(
Stackare!!

Idag stack Milli till en kompis och jag lekte med Tindra hela dagen. Sorterade bort vinterskor och så. Vi har alla vars ett par varma kvar framme nu bara. De räcker!! Vi andra tre var ute och gick en sväng. Tindra fick åka vagn=) haha Hon är lite stor för det men vad gör man när hon inte kan gå!?

Till middag blev det grillat=) Var inte så fint väder så vi fick grilla inne. Det blev grillspätt med kycklingfileé, korv, körsbärstomater, champinjoner, squach. Och till det pommes. Gott!!!

Nu är flickorna inne på rummet och leker och jag ska tömma diskmaskinen och bära ner alla lådor där nere. Imorgon var det skola för mig, men vi får se. Tindra kan inte vara på dagis ju. Kanske kan följa med mig!!