lördag 5 april 2008

Några foto till från idag=)



































































































































































































































Tindras dag!!

Idag var det meningen att vi skulle sjunga för Tindra när vi vaknade, men hon kom före=) Låg och mös i sängen ett bra tag innan vi gick upp. Så mysigt!!

Flickorna åt och sen blev det paketöppning. Några, sen resten sparade vi. Hon fick jeans och kläder och saker till cloie.

Vid ett kom Patric och Elin hit med Paket=) Stannade på kaffe. Tårtan var tyvärr inte klar då:( Klippte Youssef och sen gick vi ut på gården och grillade. Det blev korv o bröd, hamburgare o bröd, paprika, squash, svamp och till det hade vi en god sallad!!Super mysigt!!!

När vi kom in efter 2½timme somnade jag en stund på soffan. Dom andra var ute och lekte. Sen blev det tårta!! Så gott=)
Det blev en bit över, inte så stor men....Så jag, flickorna och mona gick precis till P o E med den biten=) Vi gick och sjöng och dansade på vägen så inte vildsvinen skulle komma!! Haha var helt hesa när vi kom fram=)

Så nu har man gått 2km och det är inte så långt men skönt!! Man sover så mycket bättre när man vatt ute och gått på kvällen!! Längtar till det blir sommar så man kan vara ute mer=) Nu har vi haft fint väder flera dagar och man njuter för fullt, men i morgon ska det börja regna:( Stod de i tidningen iaf....Nu ska jag se film med min darling!!

Några foto från paketöppningen vid frukosten!!








Till Cloie fick hon sandaler, morgonskor, mp3 och bärsele






















Nya jeans

Bak!!



































Gniztra fin=)































Fick örhänge av Mona!!








Små hjärtan med en rosa "diamant"





























fredag 4 april 2008

1 dag kvar:D

Idag gick jag och Tindra upp 8,30 och gjorde vid oss. Mona följde med in till Flen. Lämnade Tindra på dagis och vi gick och tog en kaffe på fiket. Mona betalade. Blev så glad för att hontjänade 60kr idag!! Hon slapp betala bussen. Igår blev en buss rånad så dom har inga kassor på bussen. igår var det gratis med=)

Gick och handlade mat för hela helgen. Sen gick vi till frukt och grönsaksbilen och handlade=) Sen hem och mötte Milli. Innan vi åkte tittade vi ut och då var det lite disigt! Men fy vad varmt det blev när vi gick i flen...Fick ta av jackan!!

Sen dess har vi bara druckit kaffe, rökt och snackat skit!! Nu har jag precis satt på potatisen. Väntar på att mina älsklingar ska komma hem.
Nu kom dom=)

Igår på kvällen gick jag och Elin en lång promenad!! Gniztra följde med=) Först gick jag och mötte henne. sen gick vi och till sist kom vi till sjön=) Där satte vi oss och rökte och snackade. Kastade pinnar till Gniztra. Hon hoppade i och badade lite. Sen sprang och hoppade hon sig torr!! Var ljust när vi gick men när vi satt där blev det rätt mörkt!! Usch vad jag hatar och gå i skogen då!! VILDSVIN!!!

Nu kokar potatisen så jag får börja med resten. Sen ska jag med Youssef till Patric och hämta hem vår Nemo. Han sov där i natt!!! Puss puss

torsdag 3 april 2008

Snart fyller min sessa år!!

Inte många dagar till min lilla sessa fyller år nu. Så stor tjejen har blivit. Ingen bebis mer!!

I natt när jag la mig kunde jag inte sova. Låg bara och vred och vände mig. Tillsist läste jag lite i min bok. Var sååå trött jag så kunde inte läsa så länge. Låg och kollade på klockan hela tiden. Sista gången jag kollade stod den på 4,35. 5,50 gav jag upp och rökte. Tindra vaknade och hoppade in i duschen med mig.

Vi tog bussen 7,12 till flen. Lämnade henne på dagis och sen pluggade jag lite. Gick till skolan 9,30 och vi hade föreläsning om graviditet och förlossning=) Man visste redan det mesta men.... Den enda killen i klassen, Niclas, är så rolig. Han tänker mycket och när vi pratade om förlossningsställningar såg man att han började fundera.
Efter en stund sa han att när jag ska föda ska jag stå på alla fyra!! HAHA det lät så roligt när han sa det=) Sen hade han frågor ang det!! Han har nog ingen tjej ena...är lite speciell men rolig!!

Efter skolan körde Lotta mig upp till dagis och vi hämtade Tindra. Sen körde hon oss hem. Kom p åatt hon bor 10min förbi oss. Haha!! Hon har sagt var hon bodde innan men jag vet fan inte var de e så.... Så sa hon att jag kan ju åka med henne om jag vill i fortsättningen. Roligt!! Hrmm går bara på måndag och sen är det praktik för vissa och hemmastudier för vissa. Lönt!!

Bejbi kom hem och hade handlat mat så jag lagade mat direkt. Direkt efter maten stack han till Patric och jag ska snart kasta flickorna i säng. Sen ska jag lägga mig i badet. Fryser lite!! Så varmt hela dagen (i solen) och sen så fort solen går ner så blir de så kallt. Visst är den framme än men värmer inget:(

Elin vill att jag ska komma förbi en sväng så jag får se när dom lägger sig. Mona e ju ändå här!!

onsdag 2 april 2008

2/4/2008

Jaha vad ska man skriva?! Hrmmm
Idag fick jag sova. Min darlig lämnade Tindra på dagis och skickade Milli till skolan. Vaknade vid nio...mös med hundarna till tio i sängen. så skönt!! Sov knappt i natt. Kunde inte. Allt bara snurrade i mitt huvud:( Skolan hänger över mig så de e sjukt!! Känns som de iaf. Har tid på mig och jag ligger bra på det men jag kan inte sluta tänka på det ändå:(

Direkt när jag gick upp dammsög och torkade jag golvet:) Så duktig jag är!!
Sen satte jag mig vid datorn och pluggade direkt. Hann rätt mycket innan Milli kom hem.

Mona kom strax efter. Hon la sig på soffan och sov och jag sprang mellan datorn och tvättstugan=) Tindra och Bejbi körde hem till Patric och var i garaget. Efter middagen tog jag,Mona och Milli Gniztra och gick dit. Drack kaffe med Elin och snackade lite skit=)
Hundarna älskar att vara där. Springa och Springa och Springa!!
Så skönt väder när vi gick hem. Lagom kallt/varmt ute!

Nu har jag precis gjort klart min uppgift som jag har hållt på med i 3dagar!! Så skönt!! Vem fan bryr sig om läkemedlets resa genom kroppen?? Jag stoppar den i munnen och sen är det bra:D
Nu ska jag dricka kaffe och vara lite social innan jag ska se på film i sängen. I morgon är det skola. Ska ha föreläsning om graviditet och förlossning=)

tisdag 1 april 2008

800grader....

Har ni hört den låten?? Är det Magnus Uggla?? Varmt har vi haft idag men inte 800 grader!!

Idag när Tindra o jag gick upp vid nio så var det så varmt så vi öppnade alla dörrar och fönster och plockade undan lite.
Sen fick hon för sig att vi skulle baka kanelbullar. Bara för att Elin gjorde de idag och Patrik igår=) Så vi satte igång med de. Var lagom klara till de att Milli kom hem så vi fikade lite!

Strax efter kom Elin hit. Hon hade så tråkigt hemma. Patrik var i Flen! Vi rökte och snackade lite skit. Sen satte vi oss på gården en stund så hundarna fick leka lite. I solen var det 24grader!! Så skönt!! Varmaste dagen detta året!!

Vid femtiden kom Youssef hem. Strax efter kom även Patrik hit. Vi var ute och lekte med hundarna och flickorna och jag spelade kubb. Miranda är bättre än någon annan. Kanske ska ta på mig glasögonen nästa gång!? Så kanske även jag träffar lite. Dom är där ute nu och leker lite till=) Jag har precis badat flickorna och kastat dom i säng. Ligger och leker med hundarna hör jag=)

Imorgon är det dagis för Tindra och jag ska plugga hela dagen. Sen på em får vi skånebesök som det ser ut nu. Stannar 1-2veckor.

måndag 31 mars 2008

Vår i luften!!

Så nice väder vi har fått!! Kastade jackan och gick en promenad med hundarna idag=) Så härligt!!

När Milli kom hem från skolan stack hon till en kompis och ja och Tindra tog hundarna och gick hem till Patrik och Elin en sväng. Patrik hade Nemo och vi andra åkte in till Flen. Handlade lite mat och sen hoppade vi av hos dom och hämtade Patrik. Hem och lagade mat=) Pojkarna var ute och lekte medan maten stod på spisen.

Efter maten blev det lite skitsnack och nu gick dom precis. Ska sätta mig med läxan tänkte jag ett tag! Känner inte alls för de men båda kurserna slutar nästa vecka!! NICE!! Sen en till medan vissa har praktik. Sen är det LOV!!! SÅ SKÖNT. Hoppas bara vi får en bra sommar så man kan leka lite ute=)

söndag 30 mars 2008

Några foto från Skånebesöket





Inne på Build a bear














Spelar spel hemma hos mormor





















En vovve=)
















Kalaset!!
Några av gästerna!!












Ebba och Tindra!!

Dagarna som gått!!

I Onsdags kom Ann-marie och hälsade på. Drack kaffe och snackade skit. Gick bort till Ebba och hälsade på Tindra. Gick och åt kycklingkebab sen. På kvällen åkte jag med mamma på klädparty i Svarte.

I Torsdags kom Tindra o Ebba vid 8. Milli vaknade strax efter så lekte dom medan jag gjorde vid mig! Vi mötte bejbi i byn och åkte in till Malmö. Kollade lite i affärer och sen åt tjejerna på Mc Donalds. Mötte mamma o Bengt på Triangeln och gick på Build a bear och flickorna schopade loss. Vars en nalle och massa kläder!!




Sen åkte flickorna med mamma hem så gick bejbi o ja o åt på "vår" restaurang=)








I Fredags hände inte allt för mycket. Packade och hälsade på mormor. Åt middag och sen gick jag ner till mormor igen för att säga hej då. Vi blev hämtade 22,10 och åkte in till Malmö. Tog tåget 23,08. Flickorna och hundarna sov som stockar på tåget=)
Vi hoppade av i Stockholm och åt fruksot på Mc Donalds. Sen tåget till flen och bussen hem!!
Väl hemma packade vi upp och sen gick vi och la oss. Sov hela dagen. På kvällen kollade ja o flickorna på en film. Bejbi sov!!

Idag när jag vaknade var kl inte mer än 7. Men så kom jag på att den skulle ändras=) så då var kl genast 8!! Upp och hoppa!! Efter en stund kom Patrik hit en sväng och snackade och rökte. Sen tog han med sig Gniztra hem och nu ska han o youssef till Flen o handla lite mat! Och en film till i kväll. Flickorna har varit ute och lekt och nu ska dom äta lunch. klockan är nu 14,02 och jag ska ge dom lunch och sen plugga lite!!