lördag 5 april 2008

Tindras dag!!

Idag var det meningen att vi skulle sjunga för Tindra när vi vaknade, men hon kom före=) Låg och mös i sängen ett bra tag innan vi gick upp. Så mysigt!!

Flickorna åt och sen blev det paketöppning. Några, sen resten sparade vi. Hon fick jeans och kläder och saker till cloie.

Vid ett kom Patric och Elin hit med Paket=) Stannade på kaffe. Tårtan var tyvärr inte klar då:( Klippte Youssef och sen gick vi ut på gården och grillade. Det blev korv o bröd, hamburgare o bröd, paprika, squash, svamp och till det hade vi en god sallad!!Super mysigt!!!

När vi kom in efter 2½timme somnade jag en stund på soffan. Dom andra var ute och lekte. Sen blev det tårta!! Så gott=)
Det blev en bit över, inte så stor men....Så jag, flickorna och mona gick precis till P o E med den biten=) Vi gick och sjöng och dansade på vägen så inte vildsvinen skulle komma!! Haha var helt hesa när vi kom fram=)

Så nu har man gått 2km och det är inte så långt men skönt!! Man sover så mycket bättre när man vatt ute och gått på kvällen!! Längtar till det blir sommar så man kan vara ute mer=) Nu har vi haft fint väder flera dagar och man njuter för fullt, men i morgon ska det börja regna:( Stod de i tidningen iaf....Nu ska jag se film med min darling!!

Inga kommentarer: