lördag 9 februari 2008

Lördag

ja, då var det lördag igen då.

I Torsdags var jag, Tindra och Bejbi i Katrineholm. Han var hos läkaren och gjorde arbets ekg. Sen gick vi en sväng på stan. Köpte paket till Milli och underkläder till mig själv. Hittade även någon paket till Tindra. Ett tag till hon fyller år men hon ville så gärna ha det så....
Eva passade Milli och när vi kom hem åt vi och sen tog vi de mest lungt.

I går målade vi om i hallen och i köket. Ljus grå i hallen och lite mörkare i köket. Blev sååå nöjd. Lägger in bilder på det i morgon. Ska måla den andra hallen med i morgon om vi orkar. Den ska med bli grå. Allt får gå i samma i och med det är så öppet. Inte riktigt klara. Ska upp med fotona som jag har förstorat på ena väggen. Men måste hitta ramar till dom bara.

Idag ställde vi allt på plats och sen åkte vi in till Flen och handlade. Fan vad maten har gått upp. Vi köpte inte mycket men det blev dyrt!! Mat måste man ju tyvärr ha ändå=(
Youssef gick ner till Rolle med motorn till fyrhjulingen och jag plockade lite här hemma. Vek tvätt och så. Sen lagade jag mat. så den var klar när han kom hem. Kycklingklubbor, ris och sås.

Nu kollar sessorna på Rosa och Milli tycker det är så skoj för hon läser ju boken med=) Så duktig!!
Mamma: om du inte köpt ngt till henne än så finns där en fortsättning på den!!
Var inne på bokhandeln i Katrineholm och såg den. men vi tog en om en älva som heter Miranda. Finns hur många som hellst med olika namn. så om hon gillar den så kan man fortsätta med dom. Kändes roligt att börja med Mirandaboken=)

Nu ska vi spela ett spel och mysa på godis!!

onsdag 6 februari 2008




ny blogg

Så då har man en ny blogg!! Finns vissa som läste den andra som inte skulle!!