torsdag 20 mars 2008

Äntligen!

Igår vaknade flickorna o jag tidigt! Väckte Niklas 7,30 och åt frukost. Spelade spel med flickorna och sen kom youssef hit en sväg. Lekte med alla 4 hundarna trädgården. Sen gick vi ner till mormor o morfar och hälsade på.
Dom gick hem till Jenny o lekte och vi gick och åt falafel. Mona kom med dit och åt med oss. sen hämtade hon paket och så gick vi hem till henne. Då kom Ellenore med bebisen=) Sååå go han var!!
Gick upp till gamla ags och mötte mamma som skulle handla. Hem o gjode mat.
Efter maten gick youssef till mona och flickorna la sig. Jag satte mig inne hos min bror och klockan gick=) Sen kväll igår!

Idag väckte flickorna mig vid 8 så gjorde jag frukost till dom. Sen gick jag ut med ciqita och flickorna lekte lite. När kl blev lagom gick dom ut en sväng och lekte i trädgården.
Sen kom Youssef o hämtade dom så jag kunde få plugga. Pluggade och hoppade in i duschen. gick en sväng o pratade med mormor med chicka. Åkte o handlade med mamma o mormor när dom kom hem från jobb.
Tindra är hos Ebba och ska sova där och Milli sover hos Emma. Och jag e såå trött så jag orkar inte göra något. Bejbi kommer hit en sväng snart. Ska väl se en film och mysa=)

måndag 17 mars 2008

Kärlek!!

Igår på kvällen kom Patrik och Elin hit en stund. Satt och snackade lite skit och åt potatisgratäng och rostbiffstek=)
Dom gick hem när wallander började=) så det kollade vi på!!

Tindra var hemma idag för igår kräkte hon några gånger. Bara slem så det var väl skönt och få upp. Så är det varje gång hon blir förkyld=( Idag var hon bara hemma för hon var lite trött. Åt inget nästan i går ju!!

Milli hann bara hem och sen kom Lukas, beppe och Pontan o ringde på. Dom gick ut och lekte en sväng men kom sen in. Lekte kurragömma=) Hrmm hade inte det varit roligare ute?! Dom gömde sig överallt. Jag skulle ta en sak i skafferiet och så satt en unge där:D
Knäppisar. Emma kom med hit!!

Pontus frågade chansen på Milli. Nowwww. Hon blev sååå glad. Har vatt kär i han sen i somras!
Pussades och var så söta tillsammans=)

Nu har vi ätit och flickorna ligger i badet. Ska snart komma upp och hoppa i säng. Själv ska jag väl plugga lite. Inget jag känner för idag men....Måste ju göras!

Bejbi o Patrik e i Flen o handlar cigg och ägg. Kände för o baka=)
Jävla snöstorm ute så de va skönt att han valde att åka=)