lördag 19 juli 2008

Första dagen hemma!

Idag vaknade vi vid elva tiden. Skönt att få sova länge idag.
Gav flickorna frukost och sen satte jag mig vid datorn och pratade lite på msn. Patric kom in efter ett tag och vi bestämde att han skulle komma över.
Hoppade in i duschen och gick ner i tvätten innan han kom. Vi stack in till Flen och handlade lite. Behövdes ju!! Tomt överallt:(

Sen hem till oss och lagade mat. Tindra bestämde köttbullar och Patric stuvade makaroner=) Gott!!
Sen hem till han och hämtade hundarna=) Noww som jag har saknat dom!! Gniztra har blivit lite tjock med=) Nemo ser ut som innan tycker jag. Kanske lite större.

Sen hem till oss igen. Patric stannade en stund innan han vände hem igen. Flickorna var ute och lekte en stund och jag pratade med systra min i telefon!

Nu har det varit tjejkväll, pyjamasparty=) Chips, dip, godis och läsk! Flickorna sitter och tittar på Bert. Köpte 2filmer med han idag=) Eller ja, man köpte dom till aftonbladet tror jag det var. Miranda tycker det är jätte skoj!! Dom ska snart i säng. Jag vet att klockan är mycket men det är inte så lätt att ställa om sig när man vatt borta. Klockan är ju 1timme mindre i Marocko!

När vi ´var där nere så skulle jag lägga in lite bilder på mitt usbminne. Det kom upp då att det var fel på det. Shit tänkte jag!!
Kanske bara beror på att jag skrivit de i ett annat program som dom inte har.
Jo, men visst!! Prövade de precis igen. Inget!! Bara bilderna från Marocko e där. Alla andra filer går inte öppna!!
HELVETE!! Allt jag gjort i skolan e borta!! Skulle lämna in en hel kurs nu ju. och dom andra 2 jag har börjat på:( FAN FAN FAN
Finns inte så mycket att göra åt det mer än att göra om ALLT ingen!! Fan hur ska jag nu hinna?!?!

fredag 18 juli 2008

Borta bra men hemma bäst!!

Resan hem började igår klockan tre. Då sa vi hej då till alla där nere och packade in oss i bilen och åkte till flygplatsen.

usch!! Alltid lika jobbigt att säga hej då till dom!! Flickorna tycker inte om när jag e ledsen men det gick inte hindra. Tårarna bara rann!! Speciellt när Houssam, Nordin och Mostaffa inte fick gå längre på flygplatsen. usch!!

Checkade in och fick vänta i 2timmar som man alltid får göra. Flyget tog 1½timme. Sen blev det Mc Donald´s =) Flickorna somnade efter ett tag och jag satt och spelade Game boy hela natten=) frukosten blev på Mc Donald´s. hehe hela tiden där!! Men flickorna fick bestämma så...

10,30 idag flög vi vidare mot Sverige!! Väl nere på marken köpte vi tågbiljetten hem. Hade 40minuter på oss innan det skulle gå så gissa vad vi gjorde?! Åt på Mc Donald´s! Hehe!!

Väl hemma satte vi på oss pyjamas och kröp upp i soffan och såg en film. Nu har sessorna precis laggt sig och jag passade på att kolla lite här på nätet. Trött som en gnu e jag men...

söndag 13 juli 2008

snart!!!

nu ar det inte langt kvar! nu ska vi snart hem till sverige iegn! vilket ska bli bade skont o inte!! saknar ju hundarna och min sang!!!! men sen vet man att de e ett helt ar till man traffar alla har nere!!! usch

sitter o vantar pa att vi ska ata! fisk!!! gott! sen ska jag ner pa marknaden o titta efter en sak!

jaja maten kallar