lördag 21 juni 2008

Midsommar

Igår var det midsommar som sagt=)


Vi vaknade i lagom tid och efter frukosten så packade Ann-Marie och Rolle ihop sig och körde vidare. Vi gick runt i våra myskläder till eftermiddagen och bara slöade. Läste tidningar och tog det lungt. Sen hoppade Camilla in i duschen och efter var det min tur.

Gick en sväng i lilla Vadsbro och tittade. Mest för att bara komma ut lite. När vi kom tillbaka började vi med maten. Älskar midsommarmat, julmat och påskmat. Hehe samma alltid men gud vad gott det är.

Åt got, drack gott och tog det lungt. Efter jordgubbarna tittade vi på en film och åt chips med dipa=)

Idag när vi vaknade gjorde vi vid oss och körde en sväng till Katrineholm. Sen hem och tog ett bloss. Nu körde Camilla precis:( Så tyst och lungt här är. Min darling är inte hemma ju och flickorna e ute och leker.
Först haft huset fullt med folk och sen nu sitter man här helt ensam. Tror nog jag står ut till på måndagmorgon!?

torsdag 19 juni 2008

Mardröm!!

Igår vid 19,30 kom min syster, Camilla upp. Vi tog de lungt och kollade på fotbollen. Sverige, vad fan höll ni på med??? Asså dom kämpade ju inte ens.

Satt i soffan och pratade och hade härligt alla. Camilla somnade efter ett tag och Ann-Marie och jag satt kvar en stund.
Fick hålla hundarna delade hela dagen. Fy vad jobbigt! Dom är på varandra hela tiden och det är inte så bra.

Nemo sov inne hos mig och Milla och Gniztra hos A-M men dom ylade, gnällde, pep och kraffsade på dörren hela natten. Så mycket sömn blev det inte.

Trötta som vi var så gick vi upp 7,30 :S Rolle kom hit på förmiddagen och då fikade vi. Sen gjorde alla sig klara så åkte vi in till Flen.
Handlade mat till i dag och i morgon. JORDGUBBAR=) En sväng på systemet:) Apoteket m.m så allt är klart nu till resan. Köpt och så...

Gick även in på banken och fick en ny dosa till internet. Fick ju panik när jag skulle betala Youssefs resa och såg att den var sönder!!!! Fuck!!! Någon hade tryckt på displayn så man såg inga siffror. Jaja tio i tre var jag där. NICE!!!

Nu står sessorna i duschen och dom ska komma upp. Hrmm försöka få upp dom iaf.
Väntar nu på att P ska ringa. Han ska ta Nemo idag=) Annars dödar vi han..inte en natt till så...usch!!

onsdag 18 juni 2008

Ensamt!!

Ja igår så åkte jag, Tindra och Youssef in till Flen med tre bussen. Gick till apoteket och handlade och sen lämnade vi Youssef vid tåget :( Under tiden var Ann-Marie och Milli hemma och tog hand om tvätten.

Gick ner om grannen när jag kom hem och lämnade vår nyckel. Ska vattna blommor, ta in tvätt och mata fiskar=)
Patric kom förbi en snabbis och hämtade det jag hade handlat till honom.
Flickorna kom i säng i lagom tid. Nja eller jo för att vara lov så var det de. Vi satte oss och pratade lite i soffan. Sen satte jag mig och skulle plugga med så blev inte fallet. Ångest!! Så svårt med nya kurser för man vet inte riktigt var man ska börja. Kommer man bara igång så flyter allt på sen.

Idag har vi städat och fortsatt tvätta:( Mycket tvätt. Allt måste bli klart nu till resan ju. Fattar inte att det snart är måndag. Nja jo det gör jag väl. Känner en inre stress och när jag blir stressad vad gör jag då?? Springer runt gör jag inte iaf. Sätter mig och tar det lungt in i det sista!! Usch. Ska börja packa kläderna nu efterhand jag viker dom. Så ser jag vad vi ska ha med oss.

Kläderna vi beställt har inte kommit än ju:( Inget som vi inte klarar oss utan. Kepsar till flickorna, kjol till mig, linne till bejbi. Går och köpa där nere med ju

Lite senare ska vi åka in till Flen en sväng....

måndag 16 juni 2008

Regn regn och åter regn

Inatt kom Ann-marie upp. Blev lite senare än planerat men hon kom fram iaf=)

Idag vacknade jag vid nio men hörde att ingen annan var uppe så jag låg kvar till tio. Fast även då låg alla och sov=) Efter ett tag kom flickorna upp. Vi tog det lungt och åt frukost, sen gick vi en sväng i vår lilla by=)
När vi kom tillbaka igen så gjorde vi scones och fikade på med te till. Spelade även spel!

Vid fem åkte vi in till flen och handlade lite till maten i morgon och till att baka bröd. Så när vi kom hem igen så satte Ann-marie igång med brödet och jag med maten.

Nu är vi mätta och belåtna och jag ska kasta in brödet i ugnen. Flickorna ligger i vår säng och tittar på film. Nä brödet kallar!!

filosofi och psykologi

Sitter nu och pluggar. Pluggade lite på etiken innan, men vet inte var jag ska börja :-S Så nu gick jag över till Människan socialt och kulturellt. Jag hatar filosofi och psykologi. Eller inte igentligen för jag tycker det är intressant men just nu...nej tack!! Men lika bra att få lite gjort för sen i veckan händer det nog inte så mycket på den sidan. Inte om jag känner mig själv rätt. Här kommer vara fullt med folk ju så=)

Idag när jag vaknade började jag städa och vika tvätt. 13.30 tyckte jag inte youssef skulle sova längre så jag drog upp han. Fortsatte städa. Han bara storarummet igår ju:-(
Efter en stund ringde Patric och frågade om han fick komma över, så det gjorde han. Han tog även med flintastek:-) Medan han var på väg hit så gjorde jag scones som vi fikade på när han kom.

Sen städade vi lite till innan pojkarna satte igång grillen och tog hand om maten. Undertiden gjorde jag det sista här hemma. Skönt nu när det är klart. Fast Gniztra blöder lite fortfarande så torka golven blir det ofta nu!!


Nu kommer Ann-Marie om ca 30min. Innan dess ska jag ha gjort klart upp 2a. Lycka till säger jag bara:-) hehe...försöka iaf!! Får fortsätta nu. Mitt te blir kallt med!!

söndag 15 juni 2008

Fest i Flen

Kom hem för en stund sen. Men vi kan ta dagen från början!!

Jag vaknade av att jag hörde att alla andra var uppe:) När jag kom ut i hallen såg jag att som städade för fullt. Underbart att få sova:-) Fast när jag kollade på klockan fick jag ÅNGEST. Och inte lite heller. Klockan var närmare ett än tolv. Men behövde väl få sova ut. Har haft svårt att sova länge nu. 3timmar per natt. Inte bra.

Kastade i mig en macka, Kastade in en maskin tvätt och sen hjälpte jag dom. Patric kom förbi och pratade. Frågade om vi skulle in till Flen eller inte. Snackat löst om det. Han stannade och åt korv och potatissallad. Sen bestämmde vi oss för att åka in. Så det var bara till att hoppa in i duschen och snabba sig. 35minuter tills bussen skulle gå. Patric stack hem och hämtade Elin.

Väl i Flen gick vi en sväng med hundarna. Släppte dom så dom fick leka. Så blev dom trötta och glada.
Gick runt och tittade lite. Flickorna åt i kiosken och vi tittade på E-type. Tycker han är sååå dålig men så hade vi något och göra idag:-)

Fattar inte att kommunen lägger ner så mycket pengar på att få hit han. Jag menar han av alla. 175 000kr!!! Vafan, ge mig dom ist...:-) Kommunen betalade taxin hem. Dom hade satt in 2extra på detta hållet och sen till alla andra byar med:-S
Undra vad det kostade?!

Jaja flickorna sa att dom var hungriga när vi kom hem...IGEN. Medan Youssef fixade mat till dom så somnade dom:-D

Mamma: Ser väl dålig för jag inte hittar mina glasögon?! :-D Ja Camilla kommer upp på Onsdagkväll. Hon kör vid fyra. Han åker ner på tisdag eller onsdag. Jag tycker onsdag men...för vi ska tvätta på tisdag så han får med sig allt.
JA vi får ju ses då. Kanske kolmården en dag? Eller något annat. Ni är ju i våra svängar så något kan vi säkert hitta på:-)
Hon är duktig min lilla sessa! Synd bara att jag inte får läsa dom innan hon skickar dom :-(