söndag 2 mars 2008

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Igår blev det inte som vi hade tänkt oss. Det blev att vi var hemma och sorterade kläder och så. Flickorna växer ju som ogräs så allt som var litet försvann ner i lådor så länge.

Till middag blev det stekt falukorv och makaroner till flickorna och vitkålsstuvning till oss=) Så jäkla gott men det tycker inte sessorna.
Efter middag satt vi i soffan och tog de lungt och Tindra skulle ta dricka i kylen. Hör bara hus hon skriker något om glas och en duns. Tänkte nu har hon skurit ihjäl sig!! Hördes som det!
Men det hade hon inte. När hon öppnade kylskåpsdörren trillade en glasflaska med sötsur sås ut och kom på hennes lilltå!! Den blev snabbt både blå och lila. Stor som en elefant blev den med. Stackare!!

Ringde sjukvårdsuppl och pratade med dom. Hon ska ta det lungt i någon dag och hon får inte ha skor eller vara uppe och springa. Även om den är bruten vilket det ser ut som, så gör dom inget år det när det är lilltån=(
Stackare!!

Idag stack Milli till en kompis och jag lekte med Tindra hela dagen. Sorterade bort vinterskor och så. Vi har alla vars ett par varma kvar framme nu bara. De räcker!! Vi andra tre var ute och gick en sväng. Tindra fick åka vagn=) haha Hon är lite stor för det men vad gör man när hon inte kan gå!?

Till middag blev det grillat=) Var inte så fint väder så vi fick grilla inne. Det blev grillspätt med kycklingfileé, korv, körsbärstomater, champinjoner, squach. Och till det pommes. Gott!!!

Nu är flickorna inne på rummet och leker och jag ska tömma diskmaskinen och bära ner alla lådor där nere. Imorgon var det skola för mig, men vi får se. Tindra kan inte vara på dagis ju. Kanske kan följa med mig!!



1 kommentar:

yvonne sa...

jaha,då fick Tindra gå i skolan i dag.regn och rusk hela dagen.Ska nog skriva lite kul kort i dag.
Det va ljust när vi körde till jobb Kl:6 i dag liksom när vi körde hem va hemma kl:17:30ca jag säger bara -UNDERBART.
Kram från den gamla