lördag 31 maj 2008

En heldag vid sjön


Igårkväll gjorde jag plättor. Ett hel kompani=) På dubbel smet.

Så idag när vi vaknade packade vi väskan och begav oss till sjön. Klockan var då 12.00. Vi badade alla! Hundarna simmade för fullt och Tindra försökte härma dom=) Dom simmar likadant!!


Efter några timmar på bryggan simmade vi över till klipporna och hopptornet. Flickorna lekte på klipporna och hundarna la sig i skuggan.


Efter lite med badande blev det grillning=) Potatissallad, den nya sorten med aioli. Fläskkarée till oss och "flintastek" på lamm till bejbi. Asgott var det!! Hans smakade precis som vanlig flintastek=)


Vi hade ingen klocka med oss. Älskar det. Ta dagen som den kommer och bara njuta!!


När vi kom hem gick vi förbi Eva o Rolle. Klockan var då 18,30=)
Så en heldag blev det allt vid sjön!!


Nu är det myskväll här hemma som gäller....puss








Bejbi "fiskar"






Milli på bryggan!









Hopptornet










Grillning









Carro och Tindra











Flickorna leker på klipporna


3 kommentarer:

yvonne sa...

fasen vad jag kan längta till er nu när jag ser dessa underbara bilder.Nästa gång jag ska upp så ska jag stanna mer än en helg det e en sak som e säker.Va det kallt i vattnet,nä.... vänta, det kan det inte ha varit för då hade inte Carro badat.Hur länge stannar ni i Maroco.Vår ena dator har kraschat och jag har inte betalt mina räkningar än,tråkigt att göra man vet ju inte om man har något över till sig själv sen.

carrolin sa...

Vi är nere i Marocko 3½vecka=)
Ja sommaren här är underbar!! Vattnet var varmt. Jag skulle inte bada men när jag kände på vattnet så kunde jag inte låta bli =) Till och med Youssef badade!! Han var den som badade mest av oss alla.

Elinmj sa...

En hel dag med familjen vid sjön - kan det vara bättre? :) Förstår att ni alla badade, själv hoppade man i igår. Och jag säger då det, shit så varmt! :O Nu längtar man verkligen tills värmen blir ännu olidligare så man stannar i sjön dagarna ut. Någon dag tar vi alla o grillar o badar, innan ni åker :)

KRAMAR!