måndag 19 maj 2008

Dagen!

våra möbler kom vid 10,30. Så efter frukosten satte vi ihop dom och ställde på sin plats=) Hängde upp rullgardinen och la mattan på sin plats=)



Så nu går allt i samma i sovrummet. Säng, bokhylla, sängbord m.m



Efter middagen fick alla ett ryck.





Youssef målade lilla hallen



















Nemo tittade på=)










Gniztra låg och vilade som vanligt!

(Undra hur länge vi ska ha flickornas hyllor på vårt rum?! Ska köpa i samma färg som allt annat till oss)







Flickorna städade inne på toaletten!






jag tog hand om stora rummet. Började med att vika tvätten:(







Nu är det snart dax för Andra avenyn. Sista avsnittet i morgon, Eller avsnitten. 2st=) Sen får man vänta hela sommaren på nya :(

Imorgon bär det av till Flen. Ska ta en kaffe med Therese och snacka lite skit. Var ett bra tag sen nu ju!!

Har nu fått bort alla sniglar i akvariumet=) Dom måste ha följt med växterna eller något för dagen efter vi hade köpt det var där miljoner av dom. Dom stora var inte svåra och få bort men dom andra var!!

En bild på vårt fönster. Skulle ta en bild på rullgardinen men så blev inte fallet=) Saknar bara blommor. Inte lönt och köpa de nu innan semestern.

2 kommentarer:

yvonne sa...

det ser underbart ut.Blir jätte fint ju.vilken färg på rullgardinen,mönster fri då kan du sätta eget mönster på.Bengt och Chika busar med en saftflaska,djäkla oljud.Ja man får stå ut med mycket här i livet.Kan du tänka dig att jag har provat ut bågar och bestält tid till syntest på torsdag,så blir man fattigare.
Sänder Skåne kramar till dig hälsa dom andra.

carrolin sa...

Rullgardinen är vit. Det var det ända som fanns till våra fönster. Ja jag såg de på ett inredningsprogram=) Dom satte samma mönster som man har på gardinen. Hade tänkt göra det när vi målar om där inne o köper nya gardiner m.m